Güzelyurt İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Vizyonumuz; Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda, ülkemizin geleceğine yön verecek her bireyin öğrenmesine ve gelişmesine yardımcı olan, bir üst eğitim kurumuna hazırlayan, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle ilgi odağı haline gelmiş, çağdaş eğitim kurumları düzeyine ulaşmış, gelişmekte olan dünyanın bir parçası olarak yaşamlarını sürdürebilmeleri için geleceği şekillendiren, paylaşımcı, dinamik ve üretken bir okul olmaktır.

Misyon: Misyonumuz; öğrencilerimizi; vatanına, milletine, bayrağına, milli ve manevi değerlerine bağlı, değerlerini yaşayan ve yaşatan, bilgi ve birikimini toplumun faydasına kullanabilen, sorumluluk bilinci taşıyan, hoşgörülü, özgüveni yüksek, hedefleri olan, kültürel ve sosyal faaliyetlere katılan, öğrenmeyi temel ihtiyacı olarak kabul eden, okulu ve öğrenmeyi seven, empati kurabilen, kendini sürekli geliştiren bireyler olarak yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08.30 14.30
Servis Bilgisi: VAR
Taban-Tavan Puan Bilgileri:
Okulun Sınav Başarı Durumu:
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi:
Sportif Etkinlikler: Masa Tenisi, Futbol
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri:
Kontenjan Bilgileri:
Diğer Hususlar:

WEB - https://769451.meb.k12.tr

Adres - GÜZELYURT MAH. YİĞİTLER KÜME EVLERİ GÜZELYURT İMAM HATİP ORTAOKULU BLOK NO 4 BİRECİK / ŞANLIURFA

Kütüphane Kitap Sayısı :1922

Yerleşim Yeri - MAHALLE

Ulaşım ULAŞIM ÖĞRETMEN SERVİSİ VEYA ŞAHSİ ARAÇLARLA SAĞLANMAKTA OLUP İLÇEYE ULAŞIMI KOLAY OLAN BİR OKULDUR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 10 KM